čtěte, recenzujte, komentujte

Proč literární signály?

15. 4. 2010 15:07

Během celého roku 2010 nás každým měsícem provází nějaké téma, které určitým způsobem spojuje dění na signálech, ať už to jsou příspěvky v blozích, akce fotogalerie...


A protože ke každému tématu určitě existuje spousta pěkných, zajímavých, více i méně kvalitních knih, rozhodli jsme se vybudovat i tady na signálech takovou malou virtuální "knihovničku":) Nejde zde o to, že bychom nabízeli nějaké knihy přímo ke stažení:) Snažíme se vybrat z knih, které jsme četli, takové, o kterých si myslíme, že by mohly zaujmout i vás, a krátce o nich informovat a třeba i inspirovat k jejich přečtení. Naším cílem je vybudovat místo, kde budou recenze, referáty a výtahy z takových knih pěkně "pohromadě" a k dispozici bez dlouhého hledání:)



Zdá se Ti, že znáš výbornou knihu, která se tady neobjevila? Přidej se k našemu společenství a staň se i Ty jedním z "knihovníků" na signálech!

Četls některou zmiňovanou knihu a chceš se podělit o svůj pohled na ni? Komentáře jsou Ti k dispozici, neboj se napsat svůj názor.

Oslovila Tě některá námi popisovaná kniha? Tak na co ještě čekáš? Hurá do knihovny (za kamarády, kteří ji mají doma nebo co já vím kam:)) a pusť se do čtení!

P.S.: Teprve se rozjíždíme, tak buďte prosím shovívaví:)

Zobrazeno 1678×

Komentáře

herby

jak to bde technicky probíhat? bude se štítkovat? :)<br />
<br />
no a mohla bys prosím pro zájemce přidat i odkaz na zmiňované společenství? :)

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio